Round Table 114 Zoetermeer

Events

Round Table 114 Zoetermeer organiseert een aantal verschillende events.

Voorgaande projecten

Jinotega Vogeltjesrace 2023

Vogeltjes worden verkocht als lootje. De Jinotega vogeltjes zijn handgemaakte vogeltjes uit Jinotega, Nicaragua. De genummerde vogeltjes worden in de Buurtvaart te water gelaten en vanaf daar gaat de wedstrijd van start! De vogeltjes die als eerste de finish overkomen leveren mooie prijzen op, gesponsord vanuit de middenstand van de Dorpsstraat.

Samen met Wereldwinkel Zoetermeer en Lions De Meerbloem Organiseerden we deze geslaagde editie van de Jinotega Vogeltjesrace. In totaal hebben we € 20.000 opgehaald voor de Stichting Vrienden van Jinotega en Stichting Iedereen een maaltijd.

Bowlen, Bier en Bitterballen

Bekijk Vorige edities:

Jinotega Vogeltjesrace 2015

De Stichting Vrienden van Jinotega en de Wereldwinkel Zoetermeer organiseerden samen met Round Table 114 en de winkeliersvereniging Dorpsstraat op 31 oktober 2015 de Jinotega Vogeltjesrace. Duizenden Jinotega vogeltjes werden ingezet in een race op de vaart achter de Dorpsstraat. Aangemoedigd door vele toeschouwers streden deze vogeltjes al dobberend en met wat hulp van de brandweer via de nodige obstakels richting finish. Voor de sponsors van de winnende vogeltjes waren er prachtige prijzen. In totaal hebben we € 34.848 opgehaald!

Elke 2e woensdag van de maand ‘korte avond’ vanaf 18:00 uur, hapje eten en vergaderen.
Elke 4e woensdag van de maand ‘lange avond’ vanaf 20:00 uur, bijeenkomst georganiseerd door een van de leden.
Facebook Instagram Twitter